10 Tips til lagring af kontanter på din Gas

Gaspriserne bliver mere og mere latterlige. Og det vil holde stigende med ingen grænse i syne! For de nye bilejere derude, ved du, at en gallon af blyfri benzin anvendes til koster kun $1,25?

Derfor bliver det mere og mere vigtigt at maksimere dine penge og spare på tankstationen.

Så her har vi samlet 10 bedste tips til at hjælpe dig med at få mest ud af din dollar!

Tip 1: Køb

Dette er de råd, som du kan anvende hver gang du køber noget. Altid shoppe rundt. Du kan få en billigere pris for dit foretrukne mærke, og sandsynligvis en endnu billigere pris for et andet mærke.

Tip 2: Brug en benzin kreditkort

Benzin kreditkort er stor! De kan spare 5% – 10% off din benzin køb.

Tip 3: Køb benzin når vejret er køligt

Benzin er tættere i køligere temperaturer, sådan som i morgen eller om natten. Benzinstationer måle volumen, ikke tæthed, så du får mere fast brændsel end dampe, dermed forbedre din samlede gas kilometertal.

Tip 4: Undgå Gas-stationer, der bare fyldes deres kampvogne

Når underjordiske tanke er genopfyldes, partikler i bunden af tanken får rørt op, og når disse partikler komme ind i din benzin tank, påvirker de brændstofeffektiviteten af din bil.

Tip 5: Ikke Top Off

Gas pumpe har brug for tid til at trække det fulde beløb for gas, så når du køber en smule gas stationen, du får korte byger af brændsel, som du vil sandsynligvis betale ekstra for. Du skal genopfylde din tank, når du har mindre end halv en snak venstre eller når du finder en pris, der er så lav, du ikke har råd til at gå glip af det.

Tip 6: Brug ikke højoktan Gas

De fleste biler er i dag bygget til at køre på almindelig blyfri gas. Det er simpelthen spild af penge at købe højere oktan gas. Oktan måler hvor hårdt det er at antænde gas, ikke kvaliteten af den gas, så at få højere oktan gas vil ikke forbedre brændstoføkonomien. Du bør kun få disse dyrere gasser, når din motor pinger, slag eller rasler.

Tip 7: Pumpe din egen Gas

Det er billigere at pumpe din egen gas på selvbetjening stationerne i stedet for at bruge fuld-tjene pumper. Fuld-tjene benzin koster naturligvis mere.

Tip 8: Mindske brugen af aircondition

Dette tip er enkel nok. Air-condition bruger elektricitet, og de kan reducere brændstoføkonomi ved op til 20%. Det er tilrådeligt at bruge luft ventilationssystem i stedet.

Tip 9: Planlæg din tur

Du kan undgå unødvendig kørsel ved at planlægge din tur før hånd, og selvfølgelig, sparer du penge på gasforbrug.

Tip 10: Køber køretøjer, der får god kilometertal

Dette er formentlig en af de bedste tips, nogen kan give på at spare penge på gas pumpe. Det er altid bedre at købe køretøjer, der får god gas kilometertal. Kontakt din bilforhandler om biler, der har bedre brændstoføkonomi.

Et sidste tip: Tilmeld dig en gratis daglig e-mail med de laveste gaspriserne for dit postnummer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation