Asbest tagsten: Skridt til at undgå sundhedsrisici

Indledning:

Asbest rooftile er dybest set en Asbstos forurenet tagmateriale. Det består af naturlige mineraler, der er fiberous i naturen. Fiberous kvaliteten af asbest blev betragtet som nyttige i forskellige byggematerialer. For eksempel — Pipe isolering, floortile og brandsikring. Øvrige tagdækning produkter såsom helvedesild, tjære, beg og tagsten var også tilberedt med hjælp af asbest.

Farerne ved asbest tagsten:

Asbest tagsten er farlige for sundhed, fordi asbestpartikler frigivet fra fliserne kan forårsage respiratorisk sundhedsfarer. Disse sundhedsrisici opstår når respirabelt fibre er frigivet i luften og derefter inhaleret i kroppen. Materialer, der indeholder asbest er opdelt i to kategorier — letsmuldrende (stand til at blive reduceret til et pulver i hånden pres) og ikke-letsmuldrende. Brugen af ikke-Friable asbest indeholder materiale er ikke at skadelig, fordi de ikke frigive farlige asbetos fiber i luften. Denne klasse af materialer ikke slip fibre, medmindre du påvirke dem mekanisk ved hjælp af værktøjer, Boremaskiner og Save.

Beskyttelse trin:

Fem trin af beskyttelse er nyttigt til at forhindre, at asbest fibre release under fjernelse af asbest tagsten. På det første trin, skal tagmaterialer blandes med ikke-letsmuldrende materialer (tjære, beg, asfalt). Denne blanding hærder asbestfibre, forhindrer deres frigivelse, og undgår indånding. Det andet skridt omfatter de sikre metoder til fjernelse hvori kun håndlavede værktøjer som Hvadkosteretnyttag.dk skovle og hamre bruges til at fratage tagmaterialer fra bygningen. Tredje trin anbefaler, at asbest skulle gøres våd før forstyrre det. Fjerde trin af beskyttelse dækker, hvordan materialerne skal håndteres under og efter fjernelse. Femte trin siger at arbejdstagere at fjerne tagmaterialer bør blive uddannet og certificeret i overensstemmelse med en EPA anerkendt uddannelsesprogram.

Bestemmelser for asbest tag flise fjernelse:

Ifølge OSHA forordninger skal alle personer, der arbejder med asbest indeholder materiale bære åndedrætsværn og andre personlige værnemidler under fjernelsesprocessen. Der er forskellige stat og endda føderale regler, der regulerer fjernelse af asbetsos tagsten og andre asbestops, der indeholder materialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation