Et eventyr ferie i Tyrkiet

Mange mennesker ville hæve øjenbrynene, hvis en ferie ned til Tyrkiet er nævnt. Men til dem, der er til adventure ferie, en tur til Tyrkiet, især i Gaziantep magi som en sjov-fyldte eventyr! Dette er fordi stedet, Gaziantep-provinsen kan findes på den sydøstlige del af landet som de fleste turist har ikke trådte fod på.

Hvis du planlægger at gå på et eventyr ferie i Tyrkiet, er Gaziantep et ideelt sted, fordi det kan prale af en kommercialiseret by, hvori du kan finde de ting, som du er vant til. Men trods dets kommercialisering, kan du stadig føler sin rige kultur, der har været eksisterende i de sidste 4.000 år. Oprindeligt kendt som ‘Ayintap’, var Gaziantep et meget vigtigt afvikling område under gange og imperier af romerske, osmanniske hittitisk, persiske, babyloniske og byzantinske.

Stående på skillevejen mellem sydøstlige Anatolien, Asien, Europa og Middelhavet, er Gaziantep faktisk en meget interessant sted at besøge, fordi det bærer vævet påvirkninger af mange civilisationer nær grænsen.

Hvad er virkelig interessant ved Gaziantep er den gamle by center hvor traditionelle hus lavet af sten og har arkitektoniske særpræg er stadig eksisterende op til denne tid. Dette er også stedet hvor du kan finde stor 6.-århundrede Gaziantep fæstning samt Ravanda citadel omgivet med lille paladser, moskeer, vagttårne, en badeanstalt og Mehmet Gazali grav.

For dem, der er i arkæologi, er det rart at besøge det arkæologiske Museum hvor du kan finde en enestående og sjælden samling af provinsens hittitisk og neolitiske imperier. Romerske levn, der anses for de fineste i hele Tyrkiet kan også findes i Gaziantep. For mere spændende eventyr, kan du arrangere dagture til Mount Nemrut hvor du kan se en historisk monolitisk skulptur.

Hvad man skal overveje

Hvis du foretager en simpel forskning på Gaziantep-provinsen, vil du finde ud af mere interessante aktiviteter og steder at besøge. Men før du endelig beslutter at vælge stedet som en destination for en adventure ferie, vurdere dig selv først:

-er du parat til at opleve en helt anderledes kultur fra hvad du er vant til? Dette er meget vigtigt at overveje, fordi hvis du er tilbøjelig til at “kulturchok” derefter, ikke ville du nyde ferien. For at forberede dig selv for andre kulturer, Sørg for at du forske først at få en generel viden om stedet.

Denne forskning bør omfatte grundlæggende stykker af oplysninger en turist bør vide om det sted, herunder midler til at komme der, steder, der tilbyder indkvartering og logi, papir krav, livsstil for de mennesker der bor der, mad til rådighed for dig og Hvad er dine muligheder, samt det tøj, som du bør bære. (Husk, Tyrkiet er et muslimsk land, så folk er strengere, når det kommer til at klæde kode især til kvinder.)

-hvor meget er dit budget? Dette skal også løses, før du færdiggør din eventyr rejse. Hvis du vil vide, hvor meget du vil bruge i går og opholder sig i Gaziantep, forhøre sig fra rejsebureauer, der håndterer og arrangere besøg til stedet. Hvis omkostningerne ville passe dit budget godt, så er det bedre at have rejsebureau arrangere alt for dig.

Men hvis det koster for meget, og du vil stadig ønsker at skubbe selv, starte din forskning ved at besøge websteder på internettet, der tilbyder information om Gaziantep. Selv om det ville koste nogle af din tid, ville det koste dig mindre pengebeløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation