Fristelsen er for stor:

Internettet har mange fristelser, hvilket er en af grundene til, at så mange danskere har gæld i dag. Man kan uden problemer optage det ene lån efter det andet og hvis man ikke overholder lånebetingelserne, så vil du til sidst ende i RKI-systemet. Selvom man står i RKI-systemet og dermed betragtes for at være en dårlig betaler, så er det ikke ensbetydende med at du ikke kan komme ud af det igen. Dine muligheder for at låne penge bliver gode når du først er kommet ud af RKI, da du kan starte på en frisk og få opbygget en god og sund økonomi.

Tænk på din fremtid:

Selvom RKI-registrerede personer opfordres til at komme af med deres gæld og dermed få en lysere fremtid, så er mange så ligeglade med virkeligheden at de ignorerer deres økonomiske situation. Mange danskere lukker af, fordi de ikke kan se hvordan man kan rette op på gælden. Nogen er så desperate at de alligevel ansøger om en masse lån på internettet i håbet om at en ser gennem fingrene med RKI registreringen. Generelt set har låneudbyderne ikke mange krav til lån med nemid, men netop RKI registreringen ser de ikke gennem fingre med. Der findes et par enkelte låneudbydere der godkender RKI-registrerede personer til at låne penge med de betingelser, at de skal betale tårnhøje renter og gebyrer.

Få hjælp allerede i dag:

Hvis du er kommet så langt ud at du ikke har overblik over hvor mange kreditorer du skylder penge, så opfordres det kraftigt at du søger hjælp. Der findes mange eksperter der hellere end gerne vil hjælpe dig godt på vej og i samarbejde finde ud af hvordan din økonomiske situation ser ud. Selvom det kræver en stor indsats af dig selv, så kan du komme ud på den anden side og dermed have mulighed for at rette op på den dårlige økonomi. Langt de fleste trives ikke i hverdagen, har søvnproblemer og store spekulationer fordi der ikke er styr på hvem man skylder penge. Gør noget ved de dårlige vaner nu, så du fortsat har en chance for at blive gældfri og dermed starte på en frisk.

Navigation