Kælder soveværelse idéer til at passe ethvert Budget

Dem med ekspanderende familier eller som ønsker for at øge den samlede værdi af deres hjem ofte begynde at kigge ind i en række kælder soveværelse idéer. Kælderen kan være en fremragende plads til ekspansion og er generelt billigere at remodel end tilføje på et hjem. Heldigvis, stor kælder soveværelse idéer er let at komme forbi og skabe med lidt kreativitet og omhyggelig planlægning.

Gipsvæg

Efter sigtning gennem en række store kælder soveværelse idéer, skal du give din nye plads vægge. Nogle boligejere vælger at placere paneler på væggene i den eksisterende kælder. Mens dette er en mulighed, vil det resultere i vægge, der har en tynd og spinkelt føler for dem. Det bedste valg for at sætte mure op i kælder soveværelse er at installere gipsvæg. Disse vægge kan derefter tapetseret eller malet enhver farve for at matche den stil og smag af den person, der vil bruge kælder soveværelse. Eller paneler kan senere blive installeret over drywall, hvis det ønskes. Installere drywall som en base vil resultere i mere robuste vægge, der er også mere i stand til at holde vægdekorationer eller reoler for at tilføje at personlige touch til soveværelset.

Tæpper [link]

Hvis kælderen ikke er blevet færdig, har det mest sandsynligt et betongulv. Betongulve har en tendens til at være kolde om fødderne om morgenen. At undgå denne ubehagelige mulighed, tæpper bør være din sidste skridt i at skabe din fantastiske kælder soveværelse idéer.

Tæppe pladser er et godt valg for at fuldføre din kælder soveværelse idéer, fordi de er nemme at installere og leveres komplet med polstring og en fugt barriere. For at korrekt installere tæppe firkanter, skal du først måle området omhyggeligt. Du ønsker at bestemme layoutet af panelerne løber forud for tid, så du undgå at have små tops af tæpper i enderne af rummet. At skære tæppe paneler til størrelse, bruge en hobbykniv og skar gennem alle lag af pladsen. Sørg for at butt panelerne tæt på hinanden og forhindre fibre fra at blive fanget mellem kvadrater. Når du er færdig, støvsuge gulvet for at hjælpe med at fjerne linjer mellem tæppe paneler og, voila!, din kælder soveværelse er færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation