Lån penge til dit nye køkken – her er dine lånemuligheder

Mangler du penge til dit nye køkken, og har du overvejet at låne? Der findes rigtig mange metoder til at finansiere sit nye køkken på. Du kan vælge selv at låne, og ellers kan køkkenforretninger tit give et godt tilbud på afbetaling. Her på siden gennemgår vi nogle af de lånemuligheder, du har, når du skal låne penge til et nyt køkken.

Banklån

Den lånemulighed de fleste mennesker kommer på er et banklån. Her kan du vælge at tage et forbrugslån i banken, eller du kan vælge at optage et nyt lån i dit hus. Uanset hvilken mulighed du overvejer af de to, kan det godt betale sig at kontakte din bankrådgiver for at få et tilbud på begge lånemuligheder. For mange vil det bedre kunne betale sig at optage et lån i huset, da det ganske enkelt er billigere end et forbrugslån. Tit kommer der også stiftelsesgebyrer på et nyt lån.

Online lån

En anden mulighed for at låne penge til et nyt køkken er gennem et online lån. Et online lån er en fællesbetegnelse for de lånemuligheder, der ligger online. Eksempelvis kviklån, SMS lån, mini lån og hurtig lån. Det er ikke det billigste lån, du kan få, men kravene til at blive godkendt er lave. Er du blevet afvist i banken, og har du ikke opgivet drømmen om et nyt køkken, kan det være din mulighed for at låne penge til et nyt køkken hos en af de mange låneudbydere på internettet. Når du låner penge online, skal du være meget opmærksom på renten og de eventuelle gebyrer, der kommer på lånet. Det kan hurtigt løbe op, og er du blevet afvist i banken, bør du være ekstra påpasselig med denne låneform. Husk altid at sammenligne lån på kviklanet.dk inden du optager ét, da du kan spare mange penge ved at vælge det billigste af slagsen.

Kassekredit

Kassekreditten er ikke den mest oplagte lånetype, når det drejer sig om at låne penge til forbrug. Vi har dog valgt at tage den med i denne guide, da mange betragter det som en reel mulighed for at låne penge. Det der er med kassekreditten er, at renterne er meget høje. Til gengæld betaler du kun renter, når din konto er i overtræk. Det vil den dog blive med det samme, når du låner penge til et nyt køkken. Derfor vil du også skulle betale provision som er de penge, du betaler, når lånet overstiger forskellige beløb. Det kan altså meget hurtigt blive dyrt, og derfor bør du ikke bruge en kassekredit, hvis du ønsker at låne penge til forbrug. En kassekredit er i stedet velegnet, hvis du ønsker mere økonomisk sikkerhed, hvis nu din konto skulle gå i overtræk en måned.

Banklån, online lån og en kassekredit er 3 af de mest populære låneformer. Der findes dog også andre muligheder for at låne penge. Blandt andet gennem familie og bekendte. Uanset hvor du låner så hav fornuften med.

Navigation