Secrets af hvordan en 21 år gammel elev tjene $11,353.80 ved hjælp af Yahoo Search Marketing

Google Adwords er Pay Per Click annoncering teknologi hvor du betaler, når nogen klikker på din annonce link.

Google Adwords er altid at foretage ændringer, der kan indvirke negativt på deres kampagner, faktisk er de ØDELÆGGE kampagner. Google AdWords er at få utrolig ned og beskidt med hver dag der går. Desuden er Google AdWords ikke noget du har råd til at skrue op. Du vil miste masser af penge, hvis du ikke er omhyggelig med at konfigurere dit kampagnebudget. Du kan ende op blæser tusindvis af dollars, før du ved af det. Jeg ved, du kan blive chokeret over at erfare, at brugen af Google AdWords er døde.

Så med Google Adwords er så svært at brug og drive trafik ved hjælp af PPC, betyder det, at PPC er død? Tja, er svaret ikke fordi der er så meget mere trafik uden for Google. Der er så mange andre PPC søgemaskine, der kan drive endnu mere og målrettet trafik til dit website. De 2 PPC søgemaskine, som jeg personligt bruger er Yahoo Search Marketing.

Yahoo Search Marketing (YSM), tidligere Overture og GoTo, også giver mulighed for websteder “byde” på de vilkår, de ønsker skal vises. Hvis dit mål er at opbygge instant synlighed på søgemaskinerne, er Yahoo Search Marketing en glimrende mulighed til at udforske, at sætte dig i de øverste resultater af mange store søgemaskiner inden for en kort periode.

Lær hvordan du kan dominere Yahoo Search Marketing og køre ton af trafikken til din hjemmeside i dag og tjene massive mængde af penge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation