Skal Have forsyninger til en ny Baby

Alle forældre har været igennem de samme frygt, når en ny baby ankommer på scenen, fordi ingen kan forberede sig på forhånd for barnet. Det er næsten sikkert at ikke noget hvor meget hvordan har stræbt efter at sætte på plads alt for den nyfødte; et par ting kan bare få misset. Men der er altid en gyldig årsag bag det. For forældre, der forventer det, vent er meget spændende, og de har tendens til at miste overblikket over de daglige krav. Velkommen til denne artikel, vordende forældre, og få et nærmere kig på kan du have for din nye baby.

Når du vil lave dit hjem klar til din nye født, er det sædvanlige sted at starte fra Gartneriet. Typisk, krybbe vil være den første primære objekt eller møbler, som du vil købe for dit spædbarn. Sørge for at tjekke at krybbe du køber opfylder alle de obligatoriske og juridiske sikkerhed normer. Igen, skal du bruge penge på en god madras til krybbe, fordi din baby ville tilbringe mere end halvfjerds procent af hans tid, liggende der i det mindste i det første år af hans liv. En anden ting at kigge efter sengetøj, og det drejer sig om skøn af din egen smag. Husk at få et dække for madrassen også. Du kan også investere i et puslebord, hvis du måtte ønske det, siden sin ikke meget kritisk. Et must-have for dit barns børnehave er en babyalarm, som du ikke bør ignorere for at købe overhovedet.

Nu kommer spørgsmålet om baby leverancer. Det er rigtigt, at forældrene forstår instinktivt behov af deres babyer, men det vil gøre nogen skade på alle for at nogle gange tage en indånding og reflektere over valg nu og da. Der er så mange valg derude og de alle er meget populære. Altid købe sæbe og shampoo, der er skånsom mod huden, da kemikalier og parfume kan være skadeligt på en baby unge og nye kød. Du skal også bruge en blød, naturlig og en god kvalitet fugtighedscreme for barnet. Et par forældre finder det nødvendigt at anvende pulver på baby’s bunden til at holde det fra at blive fugtige. Få fat i en baby pulver, der er blottet for talkum. Finde en med en base, majsstivelse, fordi ellers kan det være fatalt indånding.

Når du har sat på plads alle de nødvendige elementer og den nødvendige møbler, kan du give en tanke til sjov og underholdning aspekt i børnehave. Selv om det er rigtigt, at verden selv er som en østers til baby, fuld af nye opdagelser og underligt, det vil gøre barnet godt for at have nogle legetøj og legetøj til at underholde sig selv. En mobiltelefon vil være et godt valg for barnet liggende i timevis i hans krybbe. Blødt legetøj som bjørne og kaniner kan være meget interessant og det vil være så meget mere, hvis de kan give sensoriske erfaringer også. Som dit barn bliver ældre, ville begyndervanskeligheder legetøj blive en integrerende del af hans liv. Gå videre og splurge på legetøj til rådighed på markedet for din baby, men sørg for at tjek sikkerhedsretningslinjer og forbruger rapporter for specifikation om tilbagekaldelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation